despre mine

Salut

Sunt Radu (in caz ca nu v-ati prins) si…sunt dependent.

De fotografie si publicitate. (domeniu in care lucrez de peste 7 ani)

Consider ca alegerea unui fotograf de nunta nu se rezuma doar la a cauta pe net prin miile de fotografi aparuti peste noapte ci ar trebui ales un fotograf apropiat personalitatii si stilului vostru, un fotograf de incredere, doar e cea mai frumoasa si speciala zi din viata voastra, un fotograf cu experienta si nu in ultimul rand, un fotograf!

Ce este un fotograf? unii ar spune “ala de face poze la nunta”. “ala ce mi-a pozat copii la gradinita”.

Pentru mine un fotograf este mai mult de atat. Ma amuz ori de cate ori mai dau peste vreun “fotograf” aparut si el ca ciuperca dupa ploaie, intru pe siteuri si vad acolo “gheorghe photography”. bun. .ia sa vedem ce stie gheorghe asta. pai..vad doar nunti. Dar el scrie acolo ca e fotograf, ca a lucrat pe smena, ca i-a pus taica-so aparatu’ in mana la 7 ani, ca e cel mai creativ fotograf etc. Da… sigur si marmota invelea ciocolata in staniol… Tare creativ nea’ Gheorghe, Andrei, Ionut, Vasilica, Xulescu si alti fotografi plini de creativitate, atat de multa incat..se vede dupa siteul lor super inspirat, gen nume, nume prenume.ro. (La mine este o exceptie :) acesta este un site provizoriu pana finalizez munca la celalalt.)

Asadar, consider ca orice client ce apeleaza la un fotograf ar trebui sa stie 2-3 lucruri despre el, la fel cum trimitem un cv pentru angajare, eu sunt angajatul vostru pentru cateva zile pana finalizam si primiti fotografiile.

CV-ul meu pe scurt, sa nu va plictisesc:

- 2 facultati, una de design si una de comunicare. nu aici am invatat sa fotografiez, am fost si sunt autodidact.

- un curs de fotografie la New York.

- lucrez ca si designer publicitar de 7 ani. (deci tot in domeniul vizual)

-am peste 10 expozitii de fotografie internationale la noi in tara si una in afara (Franta).

- fotografii publicate in reviste din Romania, Photomagazine (2006), Care (Brazilia) 2005 si 2006, Jop Coach Magazine (Olanda) 2007.

- si probabil cea mai mare realizare, finalist in cel mai mare concurs de fotografie color din lume The Color Awards, in care au fost inscrise zeci de mii de imagini din 110 tari, cu imaginea intitulata Colour Therapy,

Gata cu lauda de sine. Daca doriti sa fiu fotograful vostru la nunta va rog sa ma contactati.

Ca si aparatura… nu sunt un mare sutinator al ultimelor aparate de pe piata, doar am facut fotografie publicitara pentru BMW cu un aparat de 6 megapixeli cu cativa ani in urma si a fost buna, dar, am un nikon D800, obiective gama profesionala, evident tot de la nikon, blituri externe, sistem de declansare wireless si multe altele. Un rucsac de 12 kg de aparatura :)

eu